Την αποστολή του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Skoda Ξάνθη ανακοίνωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος άφησε εκτός τους Μήτρογλου και Ζαϊρί, όχι όμως και τον Νέμεθ.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη (Σάββατο 16/10, 19:30), ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Πηγαδίων στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ουρτάδο συνέχισε το εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει ασκήσεις και τρέξιμο σε γυμναστήριο και γήπεδο, ενώ ο Ν. Παπαδόπουλος ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ενδυνάμωση στο γυμναστήριο κα τρέξιμο στο γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μοντεστό,, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Γ. Παπαδόπουλος, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ, Πάντελιτς, Φετφατζίδης, Νέμεθ.

Οι Μέγερι, Γκαλίτσιος, Μήτρογλου, Ζαϊρί και Ποτουρίδης που έμειναν εκτός αποστολής για την αναμέτρηση της Ξάνθης, θα προπονηθούν αύριο στις 10:30, ενώ την ίδια ώρα θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν και οι Ουρτάδο, Ν. Παπαδόπουλος.

Πηγή: gazzetta.gr