Ο Νίκος Ανδρουλάκης από το Αγρίνιο όπου βρέθηκε πέταξε τα βέλη του κατά του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκη.

Αναφερόμενος στα προβλήματα του αγροτικού κόσμου, ο κ. Ανδρουλάκης επισήμανε δηκτικά: «Κλαίει ο κ. Αυγενάκης για την αποτυχία του ΟΠΕΚΕΠΕ και επικαλείται το επιχείρημα ότι φταίει η Ευρώπη. Η Ευρώπη φταίει που άλλαξαν πέντε διοικητές του ΟΠΕΚΕΠΕ σε πέντε χρόνια ή η Νέα Δημοκρατία; Φταίει η Ευρώπη για το γεγονός ότι δεν πήρατε τις ενισχύσεις, όπως θα έπρεπε;».

Η απάντηση ήρθε από τον κ. Αυγενάκη τονίζοντας πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «θα πάρει τις απαντήσεις του εντός των επομένων 24ώρων…».

Συγκεκριμένα, ο κ. Αυγενάκης ανέφερε σε ανάρτησή του στο X: Ενώ όλοι οι ένοικοι στην κεντροαριστερή πολυκατοικία διαγκωνίζονται για το ρετιρέ της, ο Πρόεδρος του «miniΠΑΣΟΚ» κ. Ανδρουλάκης, επιδιώκει μετά βίας να «πιάσει» την 3η θέση.

Το αποδεικνύει καθημερινά. Το απέδειξε και με τις άτοπες και εκτός πραγματικότητας δηλώσεις του για τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Εννέα χρόνια Ευρωβουλευτής… θα έπρεπε να ξέρει! Όσο για τον #ΟΠΕΚΕΠΕ, θα πάρει τις απαντήσεις του εντός των επομένων 24ώρων…