Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι οι δύο από τις ομάδες που θα αγωνιστούν στο φετινό Final 4 της Euroleague, η οποία ανακοίνωσε ότι θα πάρουν από 540 εισιτήρια, αριθμός μικρός για να καλύψει τη ζήτηση των οπαδών τους που θέλουν να κάνουν… κατάληψη στο Βερολίνο.

Οι Ερυθρόλευκοι, οι Πράσινοι, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Φενέρμπαχτσε είναι οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν στη γερμανική πόλη το τρόπαιο της Euroleague και οι οπαδοί τους ετοιμάζονται για το ταξίδι με τη ζήτηση να είναι τεράστια.

Το γεγονός, επομένως, ότι η Euroleague ανακοίνωσε ότι η κάθε ομάδα θα πάρει από 540 εισιτήρια δεν άρεσε σε κανέναν αφού ο αριθμός είναι πολύ μικρός. Στα χέρια Ελλήνων οπαδών βέβαια, χωρίς να έχει διευκρινιστεί πόσοι εξ αυτών είναι του Ολυμπιακού και πόσοι του Παναθηναϊκού, έχουν περιέλθει κι άλλα εισιτήρια, τα οποία είχαν εξασφαλίσει από τη γενική πώληση μέσω internet τους προηγούμενους μήνες ενώ οι δύο ΚΑΕ θα προσπαθήσουν να προμηθευτούν κι άλλα από τυχόν επιστροφές των Τούρκων και των Ισπανών.

Από την πλευρά των οπαδών της Φενέρ, πάντως, πολύ δύσκολο θα μείνει απούλητο κάποιο εισιτήριο, από αυτούς της Ρεάλ όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν όντως επιστροφές.