Ένας καθηγητής απολύθηκε από τη θέση του στο πανεπιστήμιο και τώρα αντιμετωπίζει κατηγορία για σεξουαλική παρενόχληση, αφού συνελήφθη να βλέπει επίμαχα σημεία γυναικών. Viral πλάνα που κοινοποιήθηκαν από ένα θύμα, που αναφέρθηκε ως Melissa, δείχνει τον Miguel Pérez, 40 ετών, να γλιστράει το αριστερό του αθλητικό παπούτσι και να το τοποθετεί κάτω από τη φούστα μιας γυναίκας που έκανε μια παραγγελία φαγητού στην κεντρική πόλη Puebla στις 2 Μαΐου.

Ο Pérez φαίνεται να πατάει στο πλάι και να προσπαθεί να τοποθετήσει το αθλητικό παπούτσι ανάμεσα στα παπούτσια της ανυποψίαστης γυναίκας για να έχει καλύτερη οπτική. Στη συνέχεια, η Melissa πλησίασε τη γυναίκα για να την προειδοποιήσει πριν ο Pérez πάει να φύγει, ενώ ο φίλος της τον σταματά. «Πού πας;», ρώτησε ο σύντροφος της Melissa τον Pérez. «Βιντεοσκοπείς με τα αθλητικά σου παπούτσια!» του είπε.

Ο Pérez συνέχισε να περπατά χωρίς να απαντήσει. Καθώς πλησίασε δύο αστυνομικούς, ο φίλος της Melissa κατάφερε να τον πιάσει από τον γιακά.

«Ο “μπ**” κινηματογραφεί γυναίκες με μια κάμερα στο παπούτσι του», είπε.

Ο Pérez προσπάθησε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς, κάνοντας ένα βήμα προς τα εμπρός με το δεξί του πόδι, αλλά ο φίλος της Melissa έδειξε το αριστερό αθλητικό παπούτσι και έβαλε το δάχτυλό του πάνω από την κάμερα. «Είναι εκεί, κοίτα», είπε. Ο Pérez βρέθηκε με χειροπέδες και στη συνέχεια οδηγήθηκε σε τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ ο Γενικός Εισαγγελέας της Puebla συνεχίζει την έρευνά του.