Ο Ολυμπιακός ζει τη μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας του με την πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα στις 29 Μαΐου, επιτυχία για την οποία τον συνεχάρησαν έξι ελληνικές ομάδες.

Είναι η πρώτη φορά που οι Ερυθρόλευκοι θα διεκδικήσουν ευρωπαϊκό τρόπαιο και η δεύτερη συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού είχε προηγηθεί ο τελικός του κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1971 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άγιαξ.

Η κούπα τότε κατέληξε σε ολλανδικά χέρια, τώρα όμως όλοι εύχονται η κατάληξη να είναι διαφορετική και να είναι η ελληνική ομάδα αυτή που θα πανηγυρίσει. Ό,τι κι αν γίνει, πάντως, ο Ολυμπιακός έχει ήδη πετύχει κάτι ιστορικό και έξι ομάδες της Stoiximan Super League τού έδωσαν συγχαρητήρια.

Πρόκειται για τη Λαμία, τον Βόλο, τον Αστέρα Τρίπολης, τον Παναιτωλικό, την Κηφισιά και τον ΟΦΗ, τις αναρτήσεις των οποίων στα social media μπορείτε να δείτε παρακάτω…

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού για την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Conference League!#Panetolikos #Olympiacos #Greece #Conferenceleague

Posted by Panetolikos FC / ΠΑΕ Παναιτωλικός on Thursday, May 9, 2024
Συγχαρητήρια ΟΦΗ σε Ολυμπιακό