Τα χειρότερα πέρασαν και το μέλλον δείχνει ξανά αισιόδοξο για τον Πανιώνιο, ο οποίος επιστρέφει σε επαγγελματική κατηγορία και συγκεκριμένα στη Super League 2, γεγονός που γιόρτασε με φιέστα στην τελευταία αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, στο πλαίσιο της οποίας έμεινε στο 1-1 με τον Αλμυρό Γαζίου.

Οι Νεοσμυρνιώτες, μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας, βρέθηκαν στο χείλος του γκρεμού πριν λίγα χρόνια και τελικά… έπεσαν σε αυτόν, υπό την έννοια πως πτώχευσε και βρέθηκε στις ερασιτεχνικές κατηγορίες. Ήταν χρόνια δύσκολα για τους Κυανέρυθρους αλλά πέρασαν, αποτελούν παρελθόν πλέον.

Ο Πανιώνιος είχε εξασφαλίσει εδώ και εβδομάδες την άνοδο στη Super League 2 και τώρα ήρθε και η ώρα να το γιορτάσει. Και το έκανε όπως έπρεπε, με πολύ ενθουσιασμό και μόνο χαμόγελα και αισιοδοξία δηλαδή, παρά το γεγονός ότι ο τελευταίος αγώνας στη Γ’ Εθνική δεν ήταν νικηφόρος.

Οι Κυανέρυθροι έμειναν στο 1-1 με τον Αλμυρό Γαζίου, αποτέλεσμα όμως που δεν στενοχώρησε κανέναν, όπως έδειξε και η αποθέωση προς όλους μετά τη λήξη και την απονομή του κυπέλλου.