Το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor τα είχε όλα, εντάσεις, συγκίνηση, σκληρές μονομαχίες και αποχώρηση ενός από των πιο δυνατών παικτών που έχουν περάσει από το παιχνίδι επιβίωσης, με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να αποχαιρετά το ριάλιτι.

Στην αρχή του επεισοδίου έδειξε την ομάδα των Κόκκινων που εξήγησε στην Δώρα τους λόγους που την ψήφισαν και τόνισαν πως την αγαπούν παρά το γεγονός της ψηφοφορίας.

Στη συνέχεια το κλίμα στο νησί βάρυνε όταν ο Λιανός ανακοίνωσε το έπαθλο επικοινωνίας στις δύο ομάδες και αφορούσε ηχητικά μηνύματα από συγγενείς τους με τους παίκτες να ξεσπούν σε κλάματα.

Η ομάδα των Κόκκινων είναι εκείνη που επικράτησε στον στίβο μάχης νικώντας εύκολα τους Μπλε με σκορ 10-2 με τους αντιπάλους τους να νευριάζουν που έχασαν το έπαθλο επικοινωνίας.

Οι Κόκκινοι έπειτα πήγαν στο δωμάτιο επικοινωνίας όπου απόλαυσαν κι ένα συνοδευτικό έδεσμα παρέα με τα ηχητικά μηνύματα των δικών τους ανθρώπων που προκάλεσαν μεγάλη συγκίνηση στους παίκτες.

Η ώρα της αλήθειας έφτασε μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων προς αποχώρηση με τις αρχικές μονομαχίες μεταξύ Σταυρούλας-Ασημίνας και Σταμάτη-Δώρας που ανέδειξε το τελικό ζευγάρι Ασημίνα και Σταμάτη, με τον δεύτερο να νικά την παίκτρια των κόκκινων και να είναι εκείνη που έφυγε από το Survivor.

«Θα ήθελα στην τελική δυάδα Γκιουλέκα-Δαλάκα και την κούπα να την πάρει η Δαλάκα. Θα είμαι εκεί για να φωνάζω για εκείνην. Θα είναι στίβος μάχης απ’ όσο ξέρω, οπότε δεν τη φοβάμαι. Έχουμε έρθει πολύ κοντά με την Κατερίνα φέτος», δήλωσε κατά την αποχώρησή της από το Survivor η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Ήρθε η στιγμή μου, μου αρέσει το νούμερο 10, είναι το 10 το καλό. Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες έβρισκα ξανά τον εαυτό μου στο παιχνίδι, επέστρεφα αγωνιστικά. Γυρνάμε στο σπίτι μας και στην κανονική μας ζωή», τόνισε η παίκτρια των Κόκκινων.

«Από σήμερα δεν αφήνω καμία στιγμή να πάει χαμένη. Έχασα το Πάσχα με τους ανθρώπους μου, με τη γιαγιά μου και δεν θέλω να χάσω άλλες στιγμές», εξομολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια η Ασημίνα Χατζηανδρέου.