Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Γιώργος Λιάγκας συμφώνησαν να συναντηθούν τηλεοπτικά στην εκπομπή «Το Πρωινό» σήμερα, Τετάρτη 8 Μαΐου, όμως αυτή η εμφάνιση ματαιώθηκε.

Τι συνέβη;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ανδρέας Μικρούτσικος συμφώνησε να πάει στο πλατό του Γιώργου Λιάγκα χωρίς να ενημερώσει τόσο από την εταιρία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη, «Barking Well Media», ούτε το OPEN στο οποίο εργάζεται τις τελευταίες ημέρες για την εκπομπή «Tv Queen».

«Ο μαγικός κόσμος της τηλεόρασης. Θα σας τα πω όταν γράψω το βιβλίο. Αύριο κανονικά ραντεβού στο Πρωινό» σημείωσε στο Instagram ο Γιώργος Λιάγκας και κάπως έτσι ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξαφανίστηκε από τη σημερινή σκαλέτα της εκπομπής.

Συνήθως οι συνεργάτες των καναλιών ενημερώνουν και παίρνουν μια σχετική άδεια πριν εμφανιστούν σε ανταγωνιστικό μέσο, κάτι το οποίο προφανώς δεν συνέβη στη συγκεκριμένη περίπτωση του Ανδρέα Μικρούτσικου. Έτσι, όπως ήταν αναμενόμενο, η συνέντευξη ματαιώθηκε.

Θυμίζουμε ότι η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα βρίσκεται απέναντι από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, στην οποία συμμετείχε μέχρι πρότινος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Οσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τη ματαίωση της συνέντευξης

Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στη ματαίωση της εμφάνισής του Ανδρέα Μικρούτσικου στην εκπομπή «Το Πρωινό», σημειώνοντας: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν καλεσμένος στη σημερινή εκπομπή. Αυτό μαθεύτηκε και με πήρε τηλέφωνο ο Ανδρέας να μου πει ότι δεν γίνεται να έρθει. Μου είπε κι άλλα αλλά δεν μπορώ να τα πω. Δεν είχε πάρει άδεια. Ενας τέτοιος παρουσιαστής χρειάζεται να πάρει άδεια; Κάποιοι παρουσιαστές, βάζω και τον εαυτό μου μέσα, δεν χρειάζεται να πάρουμε καμία άδεια. Εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό. Εγώ δεν θα τον ρωτούσα για την Κατερίνα Καινούργιου. Αν εκείνος ήθελε από μόνος του να πει κάτι δεν θα μπορούσα να τον λογοκρίνω. Δεν είμαι ο Βελόπουλος».