Ο Μάιος ένας από τους ωραιότερους μήνες του χρόνου, είναι εδώ. Η «γέφυρα» της άνοιξης με το καλοκαίρι, μπορεί να έχει άστατες καιρικά ημέρες, έχει όμως και υπέροχα μαγιάτικα βράδια, ιδανικά για έξοδο.

Ειδικά, η έξοδος για μπύρα στο κέντρο της Αθήνας είναι από τις top επιλογές και μια αγαπημένη συνήθεια τα βράδια του Μαΐου. Στην πόλη υπάρχουν πολλές μπυραρίες για να βγείτε με την παρέα σας. Εμείς επιλέξαμε πέντε από αυτές για μια βραδινή έξοδο που θα σας αποφορτίσει από το άγχος της ημέρας.

Blame the Sun

Από τις πιο φημισμένες μπυραρίες της πόλης και από τα πρώτα taprooms, το Blame the Sun, στο Κουκάκι είναι το κατάλληλο μέρος για μια ξεχωριστή έξοδο. Εδώ, θα βρείτε μπύρες δικής τους παραγωγής, αλλά και από μικρές ζυθοποιίες.
Βεΐκου 60, Κουκάκι

Berlin by 5 drunk men

Στο στέκι του Παγκρατίου που φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια λειτουργείας – είχε ανοίξει ως OperaBerlin – θα βρείτε λίγες, αλλά καλές ετικέτες από μικρές ελληνικές ζυθοποιίες.
Τιμοθέου 8, Παγκράτι

Barley Cargo

Στο Barley Cargo θα βρείτε ξεχωριστές ετικέτες παγωμένης μπύρας, τις οποίες μπορείτε να συνδυάσετε με απίθανους μεζέδες.
Κολοκοτρώνη 6, Αθήνα

Slowdown

Το παρεΐστικο στέκι από την Ικαρία, είναι η ιδανική επιλογή για μια χαλαρή έξοδο για μπύρα με την παρέα. Μπορείτε να την συνδυάσετε με νόστιμα συνοδευτικά που απογειώνουν την εμπειρία.
Κυδαντιδών 39, Πετράλωνα

Tap 27

Ακόμα ένα στέκι στο Παγκράτι για μπύρα. Στο Tap 27, θα βρείτε μία συλλογή από βαρελίσιες μπύρες, αλλά και ντόπιες-διεθνείς μικροζυθοποιίες.
Ερατοσθένους 27, Παγκράτι