Ως ενεργός πολίτης, που ζει στην Αθήνα, θέλω η πόλη μου να πάει ψηλά και θεωρώ ότι το να ζει κάποιος σε μία πόλη που είναι όμορφη από κάθε πλευρά, απαιτεί τη συμμετοχή και τη
δράση όλων μας.

γράφει ο Βασίλης Κωνσταντίνου*

Αποφάσισα λοιπόν να δώσω τον αγώνα της διεκδίκησης της θέσης του Περιφερειακού Συμβούλου στον Κεντρικό Τομέα των Αθηνών με τον Νίκο Χαρδαλιά και με μία πολύ δυνατή ομάδα άλλων πολιτών, που επίσης έχουν όραμα για την Αττική, ώστε να οδηγήσουμε την πόλη μπροστά με συλλογική δράση, γνώση, εμπειρία και διάθεση για δουλειά.

Μεγάλωσα σε μια εποχή, που πολιτική και ποδόσφαιρο ήταν δύο έννοιες σχεδόν ταυτόσημες, που με ενδιαφέρουν εξίσου.

Ανέκαθεν από νέος, και λόγω της ιδιότητας του αθλητή, έχω μάθει να βάζω υψηλούς στόχους και να τους διεκδικώ. Το ίδιο ισχύει και στην πολιτική. Ζητώ και διεκδικώ με τεκμηριωμένα επιχειρήματα από την πολιτεία και τους παράγοντες, και όλες οι προσπάθειές μου έχουν αποφέρει καρπούς.

Έτσι και τώρα αν οι πολίτες της Αττικής με επιλέξουν για τη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου, θα διεκδικήσουμε και θα πετύχουμε πάρα πολλά σε ότι έχει σχέση με τον αθλητισμό, έχοντας στα άμεσα σχέδια μας την τελειοποίηση των παλιών αλλά και το ξεκίνημα νέων.

Θεωρώ πως πρέπει να επικεντρωθούμε στον αθλητισμό και τις δράσεις– αυτό το κομμάτι άλλωστε αντιπροσωπεύω- με νέες ιδέες, σωστά οργανωμένες στις οποίες θα μπορούν να συμμετέχουν και Α.Μ.Ε.Α., να δημιουργήσουμε καινούργιες εγκαταστάσεις και να προχωρήσουμε στις επισκευές των
παλιών.

Έτσι, θα μπορέσουμε να φέρουμε πιο κοντά μας τον πολίτη, αναβαθμίζοντας διαρκώς την ποιότητα της ζωής του, με νέες ιδέες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του, σε μια δύσκολη εποχή που ο καθένας ψάχνει να βρει διεξόδους από τα προβλήματα και να εισάγει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό στη ζωή του χωρίς ιδιαίτερο κόστος.

Η αναβάθμιση της πόλης προϋποθέτει μεγάλη και συνεχή προσπάθεια. Σχέδιο υπάρχει. Γνωρίζω την πόλη και δεν πρέπει να γυρίσει πίσω. Επιθυμώ το αύριο να είναι πραγματικά μια άλλη μέρα. Η Αττική πρέπει να γίνει μια πραγματικά έξυπνη πόλη, λειτουργική, να μπει πλέον σε τροχιά ανάπτυξης.

Κλείνοντας επέλεξα να συστρατευτώ με το Νίκο Χαρδαλιά , γιατί ως πολιτικός απέδειξε σε δύσκολες καταστάσεις τη δυναμική του και ως αθλητής που υπήρξα γνωρίζω τι σημαίνει ομαδική δουλειά.

Θέλω να στηρίξω την προσπάθειά του με τις δικές μου δυνάμεις, τις οποίες θα προσφέρω με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών της Περιφέρειας Αττικής και την επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν, ενώ πάνω στα καλά που έπραξε η προηγούμενη περιφερειακή αρχή θα συνεχίσουμε να εξελίσσουμε και να αναπτύσσουμε ό,τι μπορούμε για την αξιοποίηση δράσεων που θα πάνε την Περιφέρεια Αττικής ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ!

*Ο Βασίλης Κωνσταντίνου είναι παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής, επιχειρηματίας, τέως αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών με τον συνδυασμό Αττική Μπροστά του Νίκου Χαρδαλιά